Uvjeti prodaje

DOBRO DOŠLI!


Pred Vama se nalazi novi  web shop www.ledart.hr u vlasništvu Led Art d.o.o.

UVJETI PRODAJE

Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na daljinu, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici.

Ako naručena roba nije isporučiva, Led Art d.o.o. će ponuditi kupcu drugu najsličniju robu i nakon što kupac potvrdi e-mailom da mu ponuda odgovara najranije slijedeći dan isporučiti će robu kupcu prema odabranom načinu dostave. Ukoliko kupcu ponuda ne odgovara izvršit ćemo povrat sredstava.

Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati, već tek nakon što uplata bude vidljiva na našem transakcijskom računu. Kod uplata u hrvatskim poslovnim bankama to je najčešće sljedeći radni dan, a u velikom broju slučajeva dva radna dana od dana uplate, a kod plaćanja u poslovnicama Hrvatskih pošta, minimalno dva radna dana nakon uplate.

Ukoliko plaćate virmanom ili općom uplatnicom i želite da Vam pošiljka stigne što prije za ovu vrstu plaćanja, molimo Vas pravilno popunite virman ili opću uplatnicu i obavezno upišite pravilan poziv na broj odobrenja jer može utjecati na isporuku, a uplatu izvršite u poslovnoj banci najkasnije do 12.00 sati.

Za sve uplate koje su primljene prije 12.00 sati i vidljive su na našem računu, procesuiranje kreće isti ili slijedeći radni dan,  a vrijeme isporuke ovisi o uvjetima isporuke kurirske službe i adresi na koju se roba isporučuje. Za sve uplate primljene poslije 12.00 sati, procesuiranje kreće najranije slijedeći radni dan, ovisno o rasporedu kurirske službe.

Ukoliko, zbog greške ili previda, cijena objavljena u web shopu www.ledart.hr nije ispravna ili je u međuvremenu promijenjena, zadržavamo pravo na izmjenu Led Art d.o.o. zadržava pravo da Vas informira o promjeni ili ispravnosti cijene te da Vam pruži priliku da potvrdite ili otkažete svoju narudžbu.

Ukoliko se naručeni proizvodi rasprodaju do zaprimanja uplate na naš račun, obavijestit ćemo kupca te mu ponuditi sličan proizvod ili vratiti novac.

UVJETI DOSTAVE

ZBOG IZVANREDNE SITUACIJE ROK ZA DOSTAVU JE PRODUŽEN NA RAZDOBLJE 7-10 RADNIH DANA

Ukoliko je plaćanje proizvoda izvršeno radnim danom (pon. – pet.), naručeni proizvodi procesuiraju se kupcu najranije slijedeći dan, (ovisno o dostupnosti artikla) nakon što je transakcija provedena, a kad je uplata  izvršena subotom ili petkom poslije podne proizvodi se procesuiraju prvi slijedeći radni dan, ovisno o dostupnosti artikla.

Važno!

Kod preuzimanja robe od dostavljača prvo pregledajte da li je ambalaža oštećena te ukoliko je oštećena ne preuzimajte pošiljku nego dostavljaču skrenete pažnju na oštećenje i zatražite da proizvod vrati nama. Također provjerite sadržaj paketa, da li ste dobili sve što ste naručili te da li ima oštećenja i ukoliko uočite bilo kakav problem obavijestite dostavljača i odbijte preuzimanje pošiljke. Ukoliko preuzmete pošiljku smatrat će se da je ugovor ispunjen.

 

 

Narudžba i plaćanje kupljenih proizvoda

Proizvode naručene putem Led Art web shop-a možete platiti putem virmana, opće uplatnice, internet bankarstvom ili pouzećem. Vaša narudžba  biti će poslana, o čemu ćete biti obaviješteni putem maila.

PLAĆANJE VIRMANOM, OPĆOM UPLATNICOM ILI INTERNET BANKARSTVOM

Plaćanje virmanom ili općom uplatnicom (u bilo kojoj banci/pošti), ili internet bankarstvom je pogodno za sve koji ne mogu, ili ne žele plaćati kreditnim karticama. Molimo da nas o svojoj uplati obavijestite na mail prodaja@ledart.hr. Svakako ćemo Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku o statusu dostupnosti naručene robe. Treba uzeti u obzir da može proći jedan radni dan da uplata sjedne na žiro račun, nakon čega Vam šaljemo naručene proizvode, a o čemu ćete biti odmah obavješteni e-mailom. Nije potrebno slati kopiju uplatnice mailom, ali je neophodno registrirati se na našim stranicama i unijeti u sustav tražene podatke.

PODACI ZA UPLATU:

Primatelj:

Led Art d.o.o.

Zavrtnica 7,
10000 Zagreb
Zagrebačka banka
IBAN: HR8623600001102166172Cijene

Cijene su izražene u hrvatskim kunama (HRK), sadržavaju PDV te vrijede za sve ponuđene načine plaćanja u trenutku obavljanja kupnje.

Cijena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno. Proces upisivanja cijene na stranicu za svaki proizvod podložan je kontroli u više razina, no bez obzira na to postoji mogućnost nastanka pogreške jer je posrijedi ljudski faktor. Takve su situacije izvanredne i za njih se Led Art d.o.o. unaprijed ispričava svojim kupcima. U takvom slučaju, Led Art d.o.o. će pravodobno obavijestiti kupca o ispravnoj cijeni te mogućnostima isporuke određenog proizvoda.

 

Akcijska prodaja

Led Art d.o.o. periodično će, prema svojoj odluci, stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju.

Po završetku akcijske prodaje, tvrtka Led Art d.o.o. neće primati nove narudžbe prema uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.

Rasprodaja artikala vrijedi do isteka zaliha.

Zaštita privatnosti

Sa Vašim osobnim podacima postupamo potpuno u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26. Svaka informacija koju nam upućujete biti će korištena isključivo u svrhe za koje je namijenjena. Osobne podatke vodimo u evidenciji kupaca/korisnika i štitimo sukladno zakonskim odredbama.

Budite sigurni da ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne prenosimo Vaše osobne informacije prema bilo kojem subjektu. Osobne podatke dajete dobrovoljno u svrhu kreiranja statusa korisnika i samo za tu svrhu će biti korišteni.

 

Prigovori i sugestije

Sukladno odredbi članka 8. Zakona o zaštiti potrošača (NN 79/07, 125/07, 79/09), obavještavamo Vas da nam eventualne prigovore možete uputiti putem e-mail-a na prodaja@ledart.hr.

Na upućeni prigovor odgovoriti ćemo Vam najkasnije u roku od 15 dana od dana kada je zaprimljen.Povrat i reklamacija ispravne ili neispravne robe

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (kada kupac ne preuzima robu osobno u poslovnici nego se šalje kurirskom službom bez da ju je kupac imao mogućnost prije pogledati) može se vratiti o trošku kupca u roku najkasnije 14 dana od dana primitka, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži na adresu tvrtke Led Art d.o.o., Zavrtnica 7 – 10000 Zagreb sa naznakom – Povrat robe . Uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložen račun ili kopija računa jer u suprotnom povrat nećemo biti u mogućnosti obraditi. Povrat isključuje robu koju trgovac nema na skladištu u redovnoj ponudi već je naručena na zahtjev kupca i robu koja je korištena i/ili kojoj je vidljivo oštećena ambalaža. Ukoliko se neki proizvod naručuje posebno za kupca, Led Art d.o.o. se obvezuje obavijestiti kupca o tome prije nego što sklopi ugovor. Ukoliko je ambalaža oštećena ili nedostaju neki artikli s računa povrat će biti odbijen.  Troškove transporta snosi kupac.

Ne odgovaramo za krivo naručenu robu. U slučaju povrata ispravne robe teretimo Vas za iznos od 20% vrijednosti vraćene robe za manipulativne troškove povrata, odnosno minimalni iznos od 100 kn. Roba mora biti vraćena prodavatelju u neoštećenoj i originalnoj ambalaži i sa svim priloženim dokumentima. Povrat mora biti unaprijed dogovoren.  Ne odnosi se na robu vraćenu kod kupnje na daljinu i jednostranog raskida ugovora.

Obveze korisnika i autorska prava

Autorska prava i intelektualno vlasništvo nad proizvodima na našim stranicama su u cijelosti zadržana. Proizvodi i njihove slike na našim stranicama ne smiju se bez našeg dopuštenja preuzimati, objavljivati niti dalje ustupati trećim osobama. Stranice www.ledart.hr su u vlasništvu je tvrtke Led Art d.o.o. Sav sadržaj na www.ledart.hr kao što su tekstovi, grafički sadržaji, zaštitni znakovi (logotipi), ikonice, audio i video zapisi, digitalni downloadi, softverski paketi i podaci vlasništvo su tvrtke Led Art d.o.o. ili naših partnera i zaštićeni su domaćim i međunarodnim propisima o zaštiti autorskog i srodnih prava odnosno prava industrijskog vlasništva i njihova neovlaštena uporaba predstavlja povredu propisa o zaštiti prava intelektualnog vlasništva.

Vaše korisničko ime je samo Vaše i ne smije se ustupati trećim osobama bez suglasnosti Led Art  web shop administracije. Led Art d.o.o. ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim. Led Art d.o.o. ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i uslugama. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju.

 

 Uvjeti korištenja

Stranice www.ledart.hr su u vlasništvu tvrtke Led Art d.o.o. Za vrijeme korištenja primjenjuju se ovdje navedena pravila i Uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni. Zadržavamo pravo promjene ovih pravila i Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

Korisnički račun i privatnost podataka

Ako koristite ove stranice, Vi ste odgovorni za povjerljivost vašeg korisničkog računa - korisničkog imena, lozinke i ostalih osobnih podataka kao i za restrikciju pristupa Vašem računalu. Vi prihvaćate odgovornost za sve aktivnosti koje se izvedu koristeći Vaše korisničko ime i lozinku.

Led Art d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima koji su potrebni za ispunjenje naših obveza, informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje od strane tvrtke Led Art d.o.o. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Led Art d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka Led Art d.o.o. Stranice služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke. Led Art d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene. Led Art d.o.o. se obvezuje primjenjivati maksimalne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa kupaca i sprječavanja eventualnih zlouporaba informacija.

 

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima. Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke. Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje. Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.

Zahvaljujemo na povjerenju!

Led Art